tisdag 3 mars 2009

Nu drar det igång

Ena dagen är det mitt i vintern och orienteringssäsongen känns fjärran. Andra dagen väcks man ur idet när KG skriver att det snart är dags för Kolmårdskavlen, som i år inte alls gör skäl för namnet då tävlingen arrangeras i kustterräng längst ut på Vikbolandet.
Det är bara en månad dit.
En närmare titt i almanackan visar att ungdomsträningarna börjar om två veckor på torsdag och att helgen efter är det vårtävlingar arrangerade av OK Tjärnen och Katrineholms OK. Fredagen efter det är det Natt-DM för en del och Spring Cup-resa för andra.

KG har hög målsättning när det gäller veteranlag till Kolmårdskavlen den 5 april. Jag är preliminärt tänkt i lag med Thomas Johansson och Jan Holgersson. Ytterligare tre kompetenta 150-årslag lag har KG lyckats snickra ihop.
Det skulle vara kul att vara med, men jag ber om att få avvakta beslut om deltagande. Ungdomsverksamhet få gå först och dagen före Kolmårdskavlen är det OK Tors ungdomstävling i Torshälla. Det kanske är lite för mycket att resa till Torshälla på lördagen och till Arkösund på söndagen.

Inga kommentarer: